Радио Милева

Фрлаше се околу себе: Луна Ѓогани доживеа нервен слом во „Задруга 3“ (видео)

Фрлаше се околу себе: Луна Ѓогани доживеа нервен слом во „Задруга 3“ (видео)
фото: принтскрин

Луна Ѓогани не престанува да изненадува со своето однесување во „Задруга 3“.

Овој пат пејачката направи скандал бидејќи нејзиното момче Марко Миљковиќ истакна дека нема и прости што се гледала со нејзиното поранешно момче Гастоз со кој таа се гледала без негово знаење.

Ѓогани почна хистерично да се однесува, односно падна на колена и почна да го моли Марко да не ја остава, а потоа почна да вика и да фрла се околку себе.

фото: Принтскрин

Луна почна да урла дека се и земале и дека еден ден не можела да биде мирна.

Марко се обиде да ја смири за да не се повреди.

„Не можем да живеам без него“ истакна Луна.

фото: Принтскрин

„Немој да даваш материјал на другите“ ја советуваше Ермина која дојде во помош на Ѓогани.

„Не ме интеренсираат другите, јас не можам да живеам без него. Тој е мој Марко. Не можам да го изгубам, не можам“ повторуваше Ѓогани.

Однесувањето на Луна погледнете го во видеото подолу.

Останати вести од Радио Милева