Радио Милева

(ФОТО) Таа е неговата убавица: Ова е госпоѓа Милена – мајката на Саша Ковачевиќ!

(ФОТО) Таа е неговата убавица: Ова е госпоѓа Милена – мајката на Саша Ковачевиќ!

Познат е како смирен и пристоен, Саша Ковачевиќ како таков, покрај својот глас успеа да добие армија обожаватели.

Во медиумите често се споменува неговото семејство, но најмногу истакнуван е неговиот брат, Раде Ковачевиќ кој покрај татко му Драган, најмногу му помага во кариерата.

Но, најважната дама во нивниот живот е мама Милена, која многумина не ја познаваат.

Мајката на пејачот е во медиумска сенка, а во една прилика тој ја покажа на социјалните мрежи.

-Мојата убавица, напиша пејачот, а неговите следбеници се надоврзаа со комплиментите.

Останати вести од Радио Милева