Радио Милева

(ФОТО) Расел Кроу се здебели до непрепознатливост: Како да е друг човек!

(ФОТО) Расел Кроу се здебели до непрепознатливост: Како да е друг човек!

Актерот Расел Кроу (53), кој важи за едн од најголемите холивудски заводници, толку се здебели што денес е непрепознатлив.

Од заводливата линија нема ни трага ни глас, а освен што накачи килограми и пушти стомак, Расел има и подолга коса и брада.

Foto: Profimedia

На фотогрфијата е „уловен“ со анонимна девојка, а потоа и додека е на спортски терен со синот во Сиднеј.