Радио Милева

Фото предизвик во време на корона: Еве како изгледаа познатите Македонци во детството – Каролина со „бумбар“ образи (фото)

Фото предизвик во време на корона: Еве како изгледаа познатите Македонци во детството – Каролина со „бумбар“ образи (фото)
фото:принтскрин/инстаграм

Безгрижност… Онаа што во вакво стресно, страшно и неизвесно време на болест која го окупира светот, можеме само да ја посакуваме во што поскоро време. Надеж… Кон подобро утро без заразени, без жртви, утро со лек кој ќе ни ги спаси душите, ќе ги излекува болните, ќе ни ја врати слободата! Ден кога ќе издишеме и ќе кажеме збогум на ова зло и ќе посакаме никогаш да не се врати!

фото:„On File“

Безгрижноста сега ја нема во ниедна форма, барем за оние што ја сфатија сериозноста. Сега кон безгрижност може да се навраќаме само од спомените, а најмногу оние од детството кога таа е розова и магична. Сега е време кога сите сме исти, кога посакуваме и доживуваме исто.

Познатите Македонци со желба да направат нешто поинтерсно за себе и фановите, почнаа да си поставуваат фото предизик за објава на ретро фотографија од тоа кој како изгледал во детството.

Пејачки,пејачи,водителки, прифатено беше од секој, а во продолжение разведрете ги мислите за момент, погледнете кави беа како деца: Eлена Ристеска, Каролина Гочева, Симона Поповска,Панчо ДНК, Сузана Гавазова, Сани Гроздановска,Ристе Ристески, Слаткар, Бубе Јаневска, Елена Стојановска… А потоа можете да ги замете ваштре стари фото-албуми и да потрошите време на убавите –безгрижни времиња.

фото:Сани гроздановска

 

фото:Марко Маринковиќ -Слаткар

 

фото:Ристе Ристески

 

фото:Бубе Јаневска

 

фото:Владимир Блажев-Панчо ДНК

 

фото:Елена Ристеска

 

фото:сСузана Гавазова

 

фото:Симона Поповска

 

фото:Каролина Гочева

 

фото:Елена Стојановска

 

Останати вести од Радио Милева