Радио Милева

(ФОТО) Овој познат актер му е кум на Жељко Јоксимовиќ, а тоа ретко кој го знаеше!

(ФОТО) Овој познат актер му е кум на Жељко Јоксимовиќ, а тоа ретко кој го знаеше!

Во светот на шоу-бизнисот се родија многу пријателства, кои подоцна прераснаа во кумства. Малку е познато дека кум на првата венчавка на пејачот Жељко Јоксимвиќ беше познатиот актер Ненад  Јездиќ.

-Во последно време најмногу ми годи кога разговараме за момчешките сеќавања. Тоа е онаа најинтензивната и најсилна спона меѓу нас. Тој е човек кој работи на себе и јас би сакал својот талент да го насочи во друг правец. И тој и јас знаеме во срцето, каде тоа се крие… како и да е, го чуваме она незаменливото: кумството и спомените, изјави пред неколку години Ненад.

Инаку, Ненад како и Жељко е од Ваљево, а како што изјавија претходно, заедно учеле основно училиште.