Радио Милева

(ФОТО) Огромните гради на Дара Бубамара направија земјотрес на сцената на „Гранд“

(ФОТО) Огромните гради на Дара Бубамара направија земјотрес на сцената на „Гранд“

Дара Бубамара гостуваше кај Горан Чомор на Гранд телевизија и покажа деколте од кое на сите им застана здивот.

Секси пејачката на присутните им овозможи глетка каква немаат прилика често да ја гледаат – барем не во тие размери.

Кога Дара стана да игра, најтешко им беше на мажите.

Кога ќе ги погледнете фотографиите, ќе ви стане јасно како Дара успеа да го заведе две децении помладото момче Немања Безбрадиќ.

фото:svet.rs