Радио Милева

(ФОТО) Никогаш послаба: Кетрин Зета Џонс на 48 години ги изгуби облините по кои беше позната!

(ФОТО) Никогаш послаба: Кетрин Зета Џонс на 48 години ги изгуби облините по кои беше позната!

Кетрин Зета Џонс(48) ги изненади своите обожаватели со изгледот, а години наназад се полемизираше околу тоа дели претера со естетската хирургија и ја „упропасти“ убавината дадена од Бога.

Со оглед на тоа дека важеше за жена со секси облини, не е чудно што јавноста е изненадена што во петтата деценија кога повеќето мачат мака со килограмите, таа изгледа послабо од било кога.

Кетрин отсекогаш беше витка, не нејзините нозе се доста послаби, а тоа го покажуваат фотографиите кои ги објави на Инстаграм.