Радио Милева

(ФОТО) Најпознатата македонска докторка се соблекува и облекува на исто место каде и старлетата Сораја!

(ФОТО) Најпознатата македонска докторка се соблекува и облекува на исто место каде и старлетата Сораја!

За разлика од Сораја која е само српска старлета, нашата Симона Попоска од неодамна е докторка, а дека долго време е дел од македонската естрада – добро знаете.

Сигурно се запрашавте што ли може да имаат заедничко старлетата и нашата Мон Бонбон?

Познато е дека Симона е голема љубеничка на модата, а и на правењето фотосесии кои редовно ги изработува за својата публика.

Имено, деновиве таа повторно застана пред фотообјективот ама облечена во нешто поинакво руво од претходно. Таа се одлучи да го носи дизајнот со потпис на дизајнерот Златко Јовановски кој ја облекува токму споменатата старлета.


Но Симоче има свој стил и однесување, па што и да облече е своја и уникатна, а секако и многу поразлична од дуругите.