Радио Милева

(ФОТО) Најголемата куќа во населбата: Катарина Грујиќ ги отвори вратите од својот луксузен дом

(ФОТО) Најголемата куќа во населбата: Катарина Грујиќ ги отвори вратите од својот луксузен дом

Пејачката Катарина Грујиќ не може денот да го замисли без своето семејство за кое е многу приврзана.

Бидејќи често е отсутна од дома поради природата на работата, ѕвездата на „Гранд“ најмногу се радува на слободните денови кои ги минува со семејството.

Во луксузната семејна куќа со базен, која ваѓжи за една од најубавите и најголемите во населбата, пејачката има посебен стан во кој има се што и е потребно.

Го средила по свој вкус, па најчесто е таму.

-Станот е во процес на средување и полека привршувам околу тоа.

Дојде време да бидам самостојна, искрена е пејачката која неодамна организираше промоција на својот прв албум.

фото: glossy.espreso.rs