Радио Милева

(ФОТО) Му нанесе големи и видиливи повреди: Луна и Слоба физички се пресметаа

(ФОТО) Му нанесе големи и видиливи повреди: Луна и Слоба физички се пресметаа

Луна Џогани по последната забава во „Задруга“, физички се нафрли на Слободан Радановиќ и во таа прилика му нанесе видливи физички повреди. Луна го удираше по рацете.

Го шутираше, а камерите забележаа модрици и црвенила по телото на Слоба.

Додека спиеше, камерата ги сними повредите причинети од Луна.

Потсетуваме, кога Луна се пробуди кажа едка не се кае за инцидентот и дека однесувањето на Слоба „ја избодело како со нож“.