Радио Милева

(ФОТО) Како Мерилин Монро: Тамара Тодевска го распушти деколтето „на изволте“

(ФОТО) Како Мерилин Монро: Тамара Тодевска го распушти деколтето „на изволте“

Во последно време Тамара Тодевска активно работи на враќање на својата фигура во совршена форма, па често може да видиме фотографии од теретана. Но, освен тоа таа често е активна и на музички план, па често може да ја видите да настапува во некоја дискотека.

Тамара отсекогаш имала добар стил кога е во прашње модата и модните комбинации, па слободно може да кажеме дека е една од подобро стилизирани личности.

На социјалните мрежи се појавија фотографии од нови фотографии од неодамна сработената фотосесија, од која не потсети на Мерилин Монро.

фото: Стоилковски Бојан

А на оваа фотографија пејчката ги истакна своите атрибути.

фото: Стоилковски Бојан

Но, мора да признаете како што е повозрасна, Таамра изгледа бомбастично.

фото: Фејсбук/тамратодевска