Радио Милева

(ФОТО) Има 52 години и изгледа совршено – вака изгледа мајката на Рита Ора

(ФОТО) Има 52 години и изгледа совршено – вака изгледа мајката на Рита Ора

Изминатите неколку години, пејачката албанската пејачка со косовско потекло, Рита Ора, стана една од најпознатите во светската музичка индустрија.

Потребни беа само неколку хитови за Рита да се издигне до врвот и со тоа да ја запознае светската публика.

За животот на Ора познато е дека  со семејството се имигранти од Косово кои заминале да живеат во Лондон.

Мајката на пејачката, Вера Сахатчиу, денес има 52 години и важи за стилска дама која одлично знае да го истакне најдоброто на себе, пред се во моден минимализам.

Вера е најголемата поддршка на својата позната ќерка, а исто така уште од мали нозе го открила музичкиот талент на Рита Ора.

Оттогаш вера, многу се трудела да ја изнесе ќерка си на вистински пат во музичкиот шоу-бизис.  Еве колку наликуваат една на друга: