Радио Милева

(ФОТО) Антонија Шола на свое море провоцира во костим за капење од задна перспектива

(ФОТО) Антонија Шола на свое море провоцира во костим за капење од задна перспектива

На хрватската пејачка Антонија Шола не и треба патување на летен одмор, таа си го има Јадранско.

Кој не би и позавидел што на домашна територија има море во кое може постојано да ужива во текот на летото.

Таа моментално е позиционирана на плажа и среде морската шир, заедно со своите другарки.


А летото, не би било лето, ако не произлезе некоја провокативна фотографија во костим за капење.

💝 Neopisivo 💝

A post shared by Antonija Šola (@antonija_sola) on

Шола направи таква од задна перспектива за која доби само пофалби, пред се од следбениците од посилниот пол.