Радио Милева

Фокус во меѓуножјето: Кога Антонија Шола вежба во теретана на мажите им пропаѓа тренингот (фото)

Фокус во меѓуножјето: Кога Антонија Шола вежба во теретана на мажите им пропаѓа тренингот (фото)
фото:инсатграм

Тешко кој би помислил дека хрватската пејачка Антонија Шола има 40 години и е во петтата животна деценија.

Според изгледот, ретко кој би и ги дал годините на оваа атрактивна дама полна со младешка енергија.

Шола е активен корисник на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, каде објави серија нови фотографии кои се празник за очи да посилниот пол.

Имено, таа се стегна во ултра тесна спортска облека која го оцртуваше меѓуножјето, а претпоставуваме дека на припадниците на посилниот пол кои се нашле таму во моментот, им пропаднал тренингот.

Останати вести од Радио Милева