Радио Милева

Фатен на дело: Се уште не е разведен, а Слоба веќе има нова девојка?

Фатен на дело: Се уште не е разведен, а Слоба веќе има нова девојка?

Екипа на „Папарацо лов“ го снимила пејачот и поранешниот учесник во реалното шоу „Задруга“. Непозната девојка го довела Слоба на снимање.

Потоа, Слоба заминал во една продавница за ПВЦ столарија. Од таму викнал такси и заминал. Слоба заминал во цвеќара каде што купил голем букет, а од таму заминал во еден стан од каде што не излегол додека го чекале екипите.

Екипата го чекала до 11 часот навечер, а дотогаш не излегол од зградата. Кај кого заминал Слоба и дали навистина има нова девојка останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева