Радио Милева

Фан го откупува автомобилот на Дарко Лазиќ со кој ја доживеа тешката сообраќана несреќа

Фан го откупува автомобилот на Дарко Лазиќ со кој ја доживеа тешката сообраќана несреќа
фото: свет

Автомобилот кој го управуваше Дарко Лазиќ кога на 23 октомври доживеа тешка сообраќајна несреќа, потполно е унишитен.

По сообраќајаката, Дарко го дал автомобилот во отпад, а сега негов фан го купува бидејќи му припаѓал на пејачот.

„Мојот автомобил беше потполно унишитен и веднаш го дадов на отпад. Секако не ми падна на памет да го поправам или воопшто да размислувам за тој автомобил. Меѓутоа ми се јавија од авто – отпад и вели дека некој човек сака да го купи. Реков дека не ги разбирам…што ќе му е на некој автомобил кој потполно е уништен, кога може да купи потополно нов автомобил. Уништен и има некоја лоша карма. А тие ми велат на мене: „Тој го знае тоа, но не го интеренсира, човекот вели дека не го интеренсира во каква сотојба е автомобилот, само му е важно дека тој автомобил е на Дарко Лазиќ и дека тој го возел“ изјави Дарко.

За потсетување, Лазиќ доживеа тешка сообраќајна несреќа претходната година по која беше во вештачка кома, а сега полека оздравува и наскоро ќе стане татко по втор пат.

Останати вести од Радио Милева