Радио Милева

Еве зошто Тања Савиќ сопругот и буквално ја „избркал“ од дома?! (ФОТО)

Еве зошто Тања Савиќ сопругот и буквално ја „избркал“ од дома?! (ФОТО)

„Тања Савиќ е одлична пејачка, но нејзе децата и се на прво место. Ја гризе совест кога по цела ноќ треба да биде на сцена, но затоа пак, секогаш кога  има време, не оди никаде надвор и не се одвојува од синовите Ѓорѓе и Максим“ – ја почнал приказната, извор близок до пејачката и нејзиниот сопруг.

Често ја бараат пријателките за прошетка, за ручек или за шопинг, а, таа дури и не сака да слушне за тоа. Глупаво е тоа што нејзиното слободно време и е целосно посветено на нејзините синови, а особено сега кога  снима нов албум, во кој, како што се говори, инвестирала 100.000 евра.

Гледајќи дека таа е преоптоварена сопругот се обидува да и икаже дека децата се веќе големи и дека треба малку да се релаксира. Тој неодамна и буквално ја исфрли од куќата во желба таа малку да се разоноди.

И рекол: “Јас не сакам тука да те видам. Оди малку забавувај се,  не сум неспособен, ќе ги чувам децата, а ти мисли малку и на себе. нема што да правиш дома,  оди дотерај се и излези. Но, Тања како Тања, скромна, едвај излегла на еден час и брзо се вратила кај децата“ – заклучил изворот близок до пејачката.