Радио Милева
комплетно ремонтирана...

Еве зошто Сузана Манчиќ е нумеро уно: Прва на естрадата стави силикони, вбризга ботокс, си ја „ороси“ ва*ината и правеше „руска чистка“

Еве зошто Сузана Манчиќ е нумеро уно: Прва на естрадата стави силикони, вбризга ботокс, си ја „ороси“ ва*ината и правеше „руска чистка“

Иако е во седмата деценија, Сузан Манчиќ сè уште ја следи имиџот на крајно средена, уредна и педантна жена. За нешто се погрижила мајката природа, за другото поранешната „лото девојка“ се обратила за помош кај пластичен хирург. Иако не ставала импланти во устата и на јаболчниците, Сузана секогаш зборуваше отворено за тоа дека  редовно  во лицето вшприцува ботокс.

Едноставно, водителката не поднесува брчки, иако од друга страна истакнува дека сака да старее природно. Се чини дека овие третмани го направиле нејзиното лице малку пошироко отколку на почетокот на нејзината кариера, барем во пределот на јаболчниците.

Како и да е, ова не е единствената трансформација што Сузана ја претрпе.Таа оддамна откри дека е меѓу првите дами, ако не и првата на естрадата што ги зголеми градите со силикони. Тоа е она по што таа копнееше кога ги виде градите на Зорица Брунклик пред повеќе од 30 години, па отиде кај пластичен хирург, според препоораките на пејачката.

Но русокосата пејачкаи ТВ водителка е првата икоја јасно и гласно јавно призна дека си ја оросила вагината, односно дека оди на третмани за подмладување на полниот орган.

Минатата година Манчиќ призна уште нешто, дека во Русија направила третмани за прочистување и на аналниот отвор, односно на анусот и дебелото црево или таканаречена „руска чистка“.
Сузана честопати ја менуваше фризурата, но остана претежно во некои од нијансите на русасокоса.

Останати вести од Радио Милева