Радио Милева

Еве Лонгорија се врати на работа три недели по породувањето

Еве Лонгорија се врати на работа три недели по породувањето

Ева Лонгорија очигледно ќе биде една од работните мајки кои нема да останат долго дома.

Само три недели по раѓањето, 43-годишната актерка се врати на работа. Таа објави фотографија од фото-сесијата, за која беше ангажирана, и призна дека тоа било весело жонглирање помеѓу работата и потребите на бебето.

„Прва фото-сесија по раѓањето на бебето. Јас нема да ве лажам – овој пат беше многу тешко. Да се обидувам да дојам и да работам, во согласност со режимот на Сантијаго … не е лесно“, напишала Лонгорија на сликата.