Радио Милева
По стапките на мама

Еве која е вистинската ќерка на Хункар од „Горка земја“ која исто така е актерка, а ја гледавме во друга серија (фото)

Еве која е вистинската ќерка на Хункар од „Горка земја“ која исто така е актерка, а ја гледавме во друга серија (фото)

Ѓоспоѓа Хункар или турската актерка Вахиде Перчин која ја гледаме во серијата „Горка земја“ е доста успешна актерка чиј талент го наследила и нејзината ќерка.

Претходно во серијата „Се викав Мелек“, мајката и ќерката ги гледавме заедно во исто сценарио, односно нејзината вистинска ќерка беше посестрата на учителката Зејнеп, Гамзе.

Таа е единственото дете на Вахиде Перчин која ја добива од бракот со актерот Алтан Гордум од кој се разведува во 2013 година.


Од приложените фотографии може да се забележи дека ќерката не самно што тргнала по стапките на својата мајка, туку ја насмедила и нејзината убавина.

Останати вести од Радио Милева