Радио Милева

Еве каков подарок купи кумата Милица Тодоровиќ за свадбата на Стеван Анѓелковиќ

Еве каков подарок купи кумата Милица Тодоровиќ за свадбата на Стеван Анѓелковиќ

Пред некој ден пејачот Стеван Анѓелковиќ го кажа судбоносното „да“ и заплива во брачните води со Наташа.

Пејачката Милица Тодоровиќ беше кума на свадбата, а на церемонијата дојде заедно со нејзиното момче Милош Пауновиќ.

На прашањето дали подготвила подарок на Стеван, таа одговори:

„Телевизор, лампа, правосмукалка, миксер. Малку нека готви и тој. Не ги знаев овие обичаи, па ме потсетија“, изјави Тодоровиќ.