Радио Милева
изненадување

Еве како изреагира Луна кога продукцијата и ја пушти новата песна на Слоба Радановиќ насловена „Коцка“ (ВИДЕО)

Еве како изреагира Луна кога продукцијата и ја пушти новата песна на Слоба Радановиќ насловена „Коцка“ (ВИДЕО)

Продуцентите на реалното шоу “Задруга 2” одлучија  да и приредат мало изненадување на  Луна Ѓогани, па и ја пуштија да ја слушне новата песна на Слоба Радановиќ насловена “Коцка”.

Најпрвин Луна беше целосно изгубена, а потоа се скконцентрира за да го разбере секој збор стиховите на новата песна на Слоба.

Додека другите „задругари“ се забавуваа и  танцуваа на новата песна на Слоба,  Луна се повлече и седна на гарнитурата, каде што внимателно ја слушаше песната.

Погледнете го видеото: