Радио Милева

Еве како изгледа сестрата на Драгана Мирковиќ која и е десна рака во бизнисот (фото)

Еве како изгледа сестрата на Драгана Мирковиќ која и е десна рака во бизнисот (фото)
фото:драгана мирковиќ/инсатграм

Во текот на целата своја кариера, пејачката Драгана Мирковиќ потенцираше колку и е важно семејството и колку и значи нивната поддршка.

Иако изгради живот од бајка во Австрија со сопругот Тони и децата Марко и Мануела, таа не ја заборавила својата татковина.

Драгана отсекогаш зборувала за тоа колку ги сака своите родители, но и нејзината сестра Душица Крумов, на која со заедничка фотографија и го честиташе роденденот.

„Среќен роденден на најдобрата сестра на светот“, напиша таа, а многумина ги привлече колку тие двете личат.

Патем, како што беше напишано порано, Душица е десна рака на Драгана, со оглед на тоа што таа ги извршува сите важни работи во телевизијата на пејачката.

Останати вести од Радио Милева