Радио Милева

Еве каде живее Милица Тодоровиќ по раскинувањето со кореографот (видео)

Еве каде живее Милица Тодоровиќ по раскинувањето со кореографот (видео)
фото: Инстаграм

По петгодишна врска, Милица Тодоровиќ пред неколку месеци раскина со момчето, кореографот Милош Пауновиќ, а како причина за нивното раскинуваање се наведуваше дека се ненадминливите разлики за иднина.

Милица потврди дека повеќе не е со Милош, но моментално  е во медиумска пауза и не дава интервјуа, ниту изјави.

Како што пишуваа српските медиуми, Тодоровиќ се иселила од санот каде живееше пет години со кореографот.

фото: Јутуб

Екипата на „Папарацо лов“ открива дека пејачката по раскинувањето живее во елитната населба на Нов Белград каде што живее и нејзиниот долгодишен пријател и кум Стеван Анѓелковиќ.

Во продолежение погледнете каде е новиот дом  на Тодоровиќ.