Радио Милева

Еве ги актерите од „Истанбулската невеста“ со своите сакани во приватноста – од некои многу ќе се изненадите (видео)

Еве ги актерите од „Истанбулската невеста“ со своите сакани во приватноста – од некои многу ќе се изненадите (видео)

Турската серија „Истанбулската невеста“ пред неколку години беше вистински хит на Балканот, а некои од актерите токму од улогата во оваа серија, се стекнаа со поголема популарност.

Приватноста на јавните личности отсекогаш била интересна за јавноста. За турските актери е познато дека во приватниот, односно љубовниот живот најчесто се во пар со колеги/колешки.

Па така, интересно е што синот на госпоѓа Есма, Фикрет, ќе гуми заедно со неговата вистинска сопруга, другиот син пак, Мурат, и во реалноста беше во врска со Баде која беше помошничка во конакот, но нивната врска во приватноста заврши.

Во продолжение од видеото погледнете ги саканите личности на овие познати турски актери:

Останати вести од Радио Милева