Радио Милева
трт милојко...

Еротските игри на најбизарниот пар: Милојко со неговата 53 години помлада Миљана секс има еднаш дневно, а за да ја задоволи орално, ја вади вилицатата!

Еротските игри на најбизарниот пар: Милојко со неговата 53 години помлада Миљана секс има еднаш дневно, а за да ја задоволи орално, ја вади вилицатата!

Милојко Божиќ и неговата 53-години помлада избраничка Миљана Богдановиќ, потпишаа договор со продукција на телевизијата “Хепи”, со што станаа рамноправни учесници во реалното шоу „Парови“. Тие ќе заработуваат 800 евра, секој по 400 неделно или вкупно 3200 евра месечно.

За нивните жешки игри под прекривката не престанува да зборува, па затоа сега Милојко реши јавно да признае  колку пати тој и Миљана имаат секс.


„Секс имаме еднаш дневно, обајцата сакаме да се опуштиме. Воглавно спонтано се случува, а кога го планираме, тогаш сакаме да експериментираме. И двајцата сакаме да разменуваме нежности на машината за перење, што нѐ возбудува дополнително. Пози не бирам, до сега сите сме ги пробале“ – вели Милојко, а потоа додава и дека многу практикуваат орален секс.

„Миљана знае дека најмногу ме возбудува кога орално ме задоволува, па знае како да ме обработи. Тоа и е убаво и на неа, но и јас сакам исто така орално да ја задоволам и да гледам како таа ужива додека се спуштам таму, долу. Само, пред да започнам, морам да ја извадам вилицата за да можам да ја доведам до врвот“ – објаснува Милојко.

Останати вести од Радио Милева