Радио Милева

Емина Јаховиќ не присуствувала на свадбата на својот брат

Емина Јаховиќ не присуствувала на свадбата на својот брат

Поп пејачката Емина Јаховиќ пораснала во петочлено семејство во Нови Пазар.

Нејзиниот татко починал кога имала 13 години, а покрај нејзината мајка, таа ја има сестрата Сабина и братот Мирсада.

Братот на Емина некогаш бил успешен кошаркар, а денес е татко на пет деца. Во неговиот град бил отворен кошаркарски терен со негово име и презиме.

Мирсад со својата прва сопруга добил три деца, а парот се развел во 2012 година.

 

View this post on Instagram

 

The eyes, chico. They never lie. 🔗🧿🔗

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on


Братот на Емина, по вторпат се омажил во 2016 година со Душица Трниниќ, а пејачката не присуствувала на свадбата на својот брат.

 

View this post on Instagram

 

🧿👑Loyalty=Royalty👑🧿

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on

Останати вести од Радио Милева