Радио Милева

Елизабета Каналис, поранешната на Џорџ Клуни фотографирана пред маркет во ужасно издание (фото)

Елизабета Каналис, поранешната на Џорџ Клуни фотографирана пред маркет во ужасно издание (фото)
фото: OLYCOM/X17ONLINE.COM

Италијанска презентерка која стана светски позната пред десетина години, благодарение на врската со холивудскиот актер Џорџ Клуни, Елизабета Каналис, беше фотографирана пред супермаркет во Калифорнија.

Убавицата, која ги красеше сите насловни машки магазини, беше прогласена за најубава италијанска жена и водителка која јакрасеше и сцената на италијанскиот натпревар за песна на Евровизија, се појави вомаркет со несредена ккоса, преголема близа, зелени чорапи и влечки.

фото:fmx17online.com

После двегодишна врска со Клуни, Елизабета беше со Стив од серијата „Џекес“, по што таа се запозна со сегашниот партнер Брајан Пери, со кого има петгодишна ќерка.

фото:fmx17online.com

Останати вести од Радио Милева