Радио Милева

Елена Ристеска се обиде да направи нова поза, па веднаш доби коментар од Каролина Гочева

Елена Ристеска се обиде да направи нова поза, па веднаш доби коментар од Каролина Гочева

Велат во „Здраво тело, здрав дух“, а македонската пејачка Елена Ристеска изгледа одлучи да се започне со физички активности.

Така ако судиме по објавите на социјалните мрежи, Елена започнала со часови по јога.

Јога и јога позите се корисни бидејќи му даваат хармонична рамнотежа на вашиот систем. А целосна благосостојба не е само здраво тело, туку и здрав ум и дух. Јогата работи на сите овие аспекти.

фото: Принтсркин/инстаграм

Па, македонската пејачка изгледа одлучила да се погирижи за своето тело.

Имено, Елена на својот „Инстаграм“ објави фотографија на која се обидува да прави нова јога поза, а ја предизвика и нејзината другарка, пејачката Каролина Гочева.

фото: Принтскрин/инстаграм/еленаристеска

Гочева одговори дека засега не е подготвена за јога.

„Фала Ленка за таг, ама јас за сега можам да се пофалам само како јога фотограф“ напиша Каролина.

фото: Принтксрин/инстаграм

Ристеска не остана должна, па веднаш одговори

„Јас на прв час не знаев зошто сум дојдена на јога, така што…за кратко очекувам дека ќе стоиш на раце, а јас ќе те сликам“ порача Ристеска.

фото: Принтскрин

Дали Каролина ќе се одлучи да започне јога и таа ќе биде следна кога ќе објави фотографија со поза, останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева