Радио Милева
вреди за сите пари

Едвај го собра во дворот: Синот на Цеца се почести пред свадба со нов автомобил – од цената боли глава! (ФОТО)

Едвај го собра во дворот: Синот на Цеца се почести пред свадба со нов автомобил – од цената боли глава! (ФОТО)

Синот на Цеца, Вељко Ражнатовиќ реши да се  почестен пред свадбата, која ќе се одржи оваа година. Имено, синот на балканската фолк дива си купи нов автомобил. Станува збор за моделот “Porche 718”, со кој  синот на фолк ѕвездата се пофали на социјалните мрежи.

Цената на овој убавец изнесува над 70.000 евра, па затоа не е изненадување што Вељко Ражнатовиќ нагалено Поршето си го нарече  “моето бебе“.

До душа, имајќи во предвид какво друго „бебе“ ќе се вози на совозачкото седиште… Богами – вреди!