Радио Милева

Еден месец по немилиот настан, Беквалац направи „чистење“ на сите спомени со Лука

Еден месец по немилиот настан, Беквалац направи „чистење“ на сите спомени со Лука

Помина речиси еден месец откако Наташа Беквалац според своите кажувања беше физички нападната од се уште законскиот сопруг Лука Лазукиќ.

Тој го негираше ваквото обвинување, а судската постапка која беше покрената за случајот, се уште е во тек.

Ната за тоа време постојано беше следена од медиумите, а деновиве се пишува и дека посетува психолог. Она што може да се забележи и без да се потврди со некаква изјава е тоа што пејачката се ослободи од сите фотографии кои ја потсетуваат на Лука.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


Заедничките фотографии, како и оние од свадбата која се случи минатото лето, веќе не постојат, а Ната освен што се ослободи од неговите предмети во домот, направи и виртуелно чистење.