Радио Милева

Џоле Џогани искрено за интимата: „Весна и јас не водиме љубов дома“

Џоле Џогани искрено за интимата: „Весна и јас не водиме љубов дома“

Во последното интервју, Џоле Џогани многумина изненади кога откри детали за брачната постела која ја дели со Весна Џогани.

Тој ја започна приказната дека и да сака да сокрие од медиумите нема да  може, но и дека никогаш не ја изнверил сопругата бидејќи немало потреба за тоа.

„Весна ми дава се што една жена дава на маж. Откако сум со неа јас сум друг Џогани. Кога ќе завршиме со настап, одиме во добар хотел, се посветуваме еден на друг. Ретко кога водиме љубов дома, малку ми е непријатно“, вели Џоле за „Курир“:

Останати вести од Радио Милева