Радио Милева

Џенифер Лопез: Денес жените се посилен пол (ФОТО)

Џенифер Лопез: Денес жените се посилен пол (ФОТО)

Латинo дива Џенифер Лопез  има големо искуство кога станува збор за мажите. Таа има три брака зад себе и неколку пропаднати врски, а за магазинот “Veniti Fer” зборуваше за денешните односи помеѓу мажите и жените.

Според неа, мажите имаат проблем на самодоверба и многу е лесно да ги повредиш.

„Жените денес велат дека се почувствителни и дека се послаби, но од моето искуство ситуацијата е обратна“ – вели 49-годишниот Џеј Ло.

Ние жените мораме да бидеме силни  и да внимаваме да не му наштетиме на машкото слабо его. Оваа линија е многу тенка, особено ако мажот е несигурен во себе“ – рече поп дивата.