Радио Милева

Џек Николсон со години живеел во лага: Мислел дека сестрата му е мајка, а дознал кога починала!

Џек Николсон со години живеел во лага: Мислел дека сестрата му е мајка, а дознал кога починала!

Холивудскиот актер Џек Николсон откри дека една од семејните тајни која најмногу го потресла. Имено, актерот дознал дека жената која цел живот ја нарекувал сестра била неговата мајка.

Николсон вели дека во моментот кога ја дознал вистината бил психички јак и затоа добро ја преживеал.

Неговата мајка го родила на 17 години, но била напуштена од неговиот тактко кој бил претходно женет.

Родителите на мајка му тогаш одлучиле да го преземат родителството, па мајка му му станала сестра.

Скандалозната приказна ја објавил весникот Тајмс во текст за семјното стебло на актерот.

Актерот никогаш не го запознал таткото, но ја дознал вистината за неговата мајка.

Останати вести од Радио Милева