Радио Милева

Две години не зборуваат, а сега Ана Бекута и Снежана Ѓуришиќ пред камерите направија нешто неочекувано!

Две години не зборуваат, а сега Ана Бекута и Снежана Ѓуришиќ пред камерите направија нешто неочекувано!

Ана Бекута и Снежана Ѓуришиќ покажаа дека ги закопаа воените секири и ставија крај на шпекулациите дека  не зборуваат.

Двете пејачки пристинаа на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, па пред самото студио се поздравија. Прва пристигна Ана Бекута, а кога дојде и Ѓуришиќ, Бекута и довикна: Дојди, дојди, да се поздравиме.

Ѓуришиќ и се приближи на пејачката и ја бакна во образ, ја прегрна, а потоа заедно позираа пред фоторепортерите.

Инаку, до пред два месеци пејачките не беа во добри односи и не зборуваа околу две години, а причината за нивната кавга е непозната.

фото: Курир