Радио Милева

Душко и Јелена им ја затворија устата на злобниците и покажаа дека не се разведуваат (фото)

Душко и Јелена им ја затворија устата на злобниците и покажаа дека не се разведуваат (фото)
фото:инстаграмдушкотошиќ

Изминатите денови доста се шпекулираше дека Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг Душко Тошиќ се разведуваат, а тој го поднел барањето.

Сомнежите се подгреаја кога престанаа да се „следат“ на Инсатграм, меѓутоа тоа не траеше долго, па повторно се следбеници еден на друг на социјалната мрежа.

Сега Карлеуша реши на сите да им покаже дека со својот сопруг е во одлични односи и дека од разводот нема ништо и на својот Инсатграм објави негова фотографија.

Останати вести од Радио Милева