Радио Милева

Драма во домот на Северина: Игор Којиќ бесен поради новите експлицитни фотографии на пејачката

Драма во домот на Северина: Игор Којиќ бесен поради новите експлицитни фотографии на пејачката

Северина Којиќ повторно се најде во центарот на нов скандал поради најновите експлицитни фотографии.

Наводно во нејзиниот дом владее “кризна ситуација“ , а порталот 24сата.хр пишува  дека тој ден Игор Којиќ излетал од станот „бесен како рис“, а потоа се вратил дома неколку часа по објавување на фотографиите.

Од друга страна, менаџерот на пејачката дошол веднаш во станот и бил цело време покрај Северина.

Медиумите во регионот почнаа шеговито да пишуваат: „Северина гола? Уште малку, па веќе тоа нема да биде ни вест“!