Радио Милева

Драгана Мирковиќ ги отвори вратите на својот дворец: Вака изгледаше прославата за полнолетсвото на синот (фото)

Драгана Мирковиќ ги отвори вратите на својот дворец: Вака изгледаше прославата за полнолетсвото на синот (фото)
фпто: промо

Пејачката Драгана Мирковиќ и нејзиниот сопруг Тони Бјелиќ се сопственици на дворец во Виена, а по толку години реновирање сега првпат ги отвори вратите на истиот и тоа за прослава на полнолетството на синот Марко.

Пејачката и бизнисменот со месеци го организирале целиот настан бидејќи сакале нивните пријатели, роднини, колеги, гости од политичкиот, културниот свет да приредат настан за паметење.

фото: промо

„Прво што ми кажа Марко еден ден по забавата беше тоа дека му е жал што завршила прославата. Тоа значеше дека вредеше целата енергија, љубов и труд“ вели пејачката и признава дека уживала во секој момент од ораганизацијата.

фото: промо

„Како што е познато јас сакам да ги правам среќни драгите луѓе и да им приредувам настани за паметење. Кога се во прашања моите деца тука среќата се зголемува, па јас и Тони бевме пресреќни кога ги видовме лицата на гостите. Ова прослава е и наш роденденски подарок за Марко, вели пејачката.

фото: промо

Самата прослава траела 12 часа, а забавата била во дворецот на пејачката кој за оваа прилика бил посебно декориран.

фото: промо

фото: промо

Останати вести од Радио Милева