Радио Милева

Драгана Мирковиќ проговори за болна тема: „Родителите не ми дојдоа на свадба!“

Драгана Мирковиќ проговори за болна тема: „Родителите не ми дојдоа на свадба!“
фото:драгана мирковиќ/инстаграм

Драгана Мирковиќ се омажи за Тони во 2000 година, а среќните младеници не ги тргнаа насмевките од нивните лица на големиот ден. Сепак, како што истакна пејачката, на тој ден и недостигало семејството.

„ Се венчавме во општината, тоа беше скромно славење. Беше време на санкции, никој во моето семејство не можеше да дојде бидејќи Тони е австриски државјанин од раѓање, јас едноставно не можев да го направам тоа сè додека не се омажам и додека нашата заедница не беше документирана до крај. Имавме неколку гости бидејќи што моето семејство не можеше да добие виза “, рече Драгана неодамна.

фото:драгана мирковиќ/инстаграм

“Ниту семејството на Тони не можеше да дојде затоа што тој има поголемо семејство. Така, имаше дваесетина гости, но и покрај фактот што ми недостасуваше семејството, сепак за мене беше најубавата и романтична свадба, затоа што едноставно бев толку искрено среќена и тоа беше доволно за мене во тој момент “, откри таа неодамна.

Останати вести од Радио Милева