Радио Милева

Драгана Мирковиќ објави фотографија со мајка си – сите се согласија дека личи на неа (фото)

Драгана Мирковиќ објави фотографија со мајка си – сите се согласија дека личи на неа (фото)
фото:драгана мирковиќ/инсатграм

Откако се омажи за Тони Бијелиќ, Драгана Мирковиќ живее во Австрија, но многу често, какопоради работни, така и од приватни причини, го посетува нејзиниот роден град Касидол.

Мирковиќ секогаш истакнуваше дека нејзиниот татко Предраг и мајката Јелица и беа најголема поддршка во нејзиниот живот, но ретко ги покажуваше во јавност.

Сепак, сега Драгана објави фотографија од младоста на нејзината мајка Јелица, а во описот на фотографијата напиша:

– Мамо, те сакам!

фото:драгана мирковиќ/инстаграм

Следбениците на пејачката на Инстаграм се согласија дека Драгана ја наследила убавината од нејзината мајка, затоа што многу личи на неа.