Радио Милева
задруга 2:

Доротеа Јовановиќ претера со алкохолот па вечерта ја мина во тоалетот: Зошто пиеш кога ти штети? (ВИДЕО)

Доротеа Јовановиќ претера со алкохолот па вечерта ја мина во тоалетот:  Зошто пиеш кога ти штети? (ВИДЕО)

Претходната вечер, во реалното шоу, „Задруга 2“ се одржа голема забава, која задругарите ја денес прераскажуваат цел ден.

Освен неколку сериозни расправии, имаше и ситуации кои беа бесрамни, а во центарот на вниманието беше Доротеа Јовановиќ.

Имено, таа испила повеќе алкохол отколку што можела да поднесе, па  Доротеа имаша тешко гадење.
Повраќаше во тоалетот, а Оља Бајрами и ја држеше главата над тоалетната школка, ја миеше и се грижеше за неа.

Погледнете го видеото!