Радио Милева
водено блаженство

Доротеа Јовановиќ го стави тушот меѓу нозе, па покажа дека хигиената е половина здравје, а комплетно задоволство (ФОТО)

Доротеа Јовановиќ го стави тушот меѓу нозе, па покажа дека хигиената е половина здравје, а комплетно задоволство (ФОТО)

Учесничката во реалното шоу „Задруга 2, “Доротеа Јовановиќ редовно се тушира пред спиење. Овој пат таа како да заборави на камерата, па се опушти како никогаш порано.

Нејзиното однесување беше овековечено и сигурно нема да и биде пријатно кога ќе ја види снимката во некоја прилика.

Откако се увери дека е сама во тоалетот, Доротеа ја искористи можноста да му се препушти на задоволството. И тоа на она – двојното!

Во еден момент таа одлучи така разголена да запали цигара, а потоа го сврте тушот кон нејзината интимна област и го држеше доволно долго во пределот на венериниот брег и меѓуножјето.

Топлите млазеви вода, предизвика напливи на блаженство. Воден оргазам како круна на нејзината хигиенска навика, да не легнува нетуширана… А, овој пат и комплетно задоволена!

Впрочем, изразот на нејзиното лице кажува сè…

Останати вести од Радио Милева