Радио Милева

Димитар Атанасовски се одлучи за промена, па побара помош од следбениците (фото)

Димитар Атанасовски се одлучи за промена, па побара помош од следбениците (фото)
фото: инстаграм

По завршувањето на вонредната состојба, поголемиот дел од познатите се фрлија на разубавување, а некои се одлучија и на драстични промени.

Така, познатите од понежниот пол брзаа во козметички салони за фенирање, меникир, педикир, разни третмани….

И додека некои во времето на самозиолација можеби добија килограм плус, други се одлучија на ослободување од вишокот.

Една од нив е пејачката и сопругата на Димитар Атанасовски, Сара Мејс кој одлучи да стигне до целата и да стане љуштенка.

По Сара и нејзиниот сопруг Димитар исто така се одлучи да направи нова промена во својот изглед, но имаше сомнеж, па во кусите приказни ги праша фановите:

фото: инстаграм

„Време е да сменам имиџ. Дали да се носи брк или не?“, праша Диме, а веруваме дека добил одговор.

фото: инстаграм

Каква промена ќе направи останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева