Радио Милева
Папарацо

Дева, ќерката на Моника Белучи денес има 14 години и е копија на мама (фото)

Дева, ќерката на Моника Белучи денес има 14 години и е копија на мама (фото)
FOTO: PROFIMEDIA

Моника Белучи ги криеше нејзините деца од очите на  јавноста, но Венсан Касел ја зеде неговата постара ќерка на одмор, каде што беа фотографирани од папараците.

Ова беше особено интересно, со оглед на тоа што ова се некои од првите фотографии од 14-годишнита девојка кои дојдоа во јавноста – досега светот не беше во можност да ја види Дева, освен кога беше девојче.

FOTO: PROFIMEDIA

Поранешните сопружници напорно работеа за заштита на приватноста на нивните деца, а покрај Дева, на двојката ја има и 8-годишната ќерка Леони.

FOTO: PROFIMEDIA

Се чини дека одлучиле да попуштат, со оглед на тоа дека Дева веќе е тинејџерка и дека се приближува до тоа да може сама да одлучува.

Останати вести од Радио Милева