Радио Милева

Детенце ја погали војвотката Меган по косата, погледнете ја слатката реакција кога принцот Хари ќе го „искара“

Детенце ја погали војвотката Меган по косата, погледнете ја слатката реакција кога принцот Хари ќе го „искара“

Принцот Хари и војвотката Меган се на официјална посета на Ирска. Младиот кралски пар вчера пристигна во Даблин и веднаш започна со исполнување на своите обврски.

За време на посета на стадионот „Croke Park“, 36-годишната Војвотка и 33-годишниот Принц си стекнаа сладок пријател.

Во еден момент, додека Меган гледаше настрана, 3-годишниот Волтер ја погали по косата, на што Меган му возврати со широка насмевка.

 

Меган и Хари во Ирска

Потоа Хари со прстот божем го „искара“ неодоливо слаткото русокосо детенце…

Меган и Хари во Ирска

Меган и Хари во Ирска

Меган и Хари во Ирска

… на што малечкиот му возврати со бакнеж и сите слатко се насмеајаа.

 

Меган и Хари во Ирска

 

Меган и Хари во Ирска

Меган и Хари во Ирска

Меган и Хари во Ирска

Оваа случка многумина ги потсети на моментот кога едно девојче му „крадеше“ на Хари од пуканките за време на Invictus Games во Канада.