Радио Милева

Денес важи за најпозната старлета – а еве како Сораја заработувала во средно!

Денес важи за најпозната старлета – а еве како Сораја заработувала во средно!

Денес важи за една од најпопуларните старлети во регионот и со своето појавување во јавноста прави вистиски хаос.

Старлетата Сораја Вуќелиќ откри дека заработувала пари од своите соученици во средно.

„После толку години се потсетив на тоа. Во средно бев најдобра во некои предмети. Кога имавме конторлни задачи, во замена за пари јас прво ги решавав задачите на моите другари, па потоа моите, изјави Сораја за српски „Ало“.

Не знае колку точно наплаќала за своите услуги, но вели дека со заработените пари купила мобилен телефон „Моторола“.

#happy#happy 🤩😚

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on