Радио Милева
фраер од пелени

Денес е познат пејач и уште попознат ријалити заводник: Го препознавате ли ова детенце? (ФОТО)

Денес е познат пејач и уште попознат ријалити заводник: Го препознавате ли ова детенце? (ФОТО)

Тој  привлече најголемо внимание кај медиумите кон крајот на минатата година, и оттогаш тој не престана да ги пополнува страниците на порталите. Беше во фокусот на јавноста за време на неговото учество во реалното шоу „Задруга 1“, кога му се случи необична љубовна приказна.

Она што го привлече вниманието на јавноста, најверојатно, е фактот дека во тие моменти, кога започна со новата врска, веќе беше женет.

Сигурни сме дека веќе можете да претпоставиме дека станува збор за Слобо Радановиќ, чија музичка кариера тргна по нагорен пат  веднаш по учествотое во првата сезона на „Задруга“, кога пред милиони гледачи влезе во врска  со Луна Ѓогани, иако веќе беше во брак со Кристина Кија Коцкар.

Како активен корисник на социјални мрежи, Слоба често ги споделува своите фотографии од секојдневниот живот со своите обожаватели, а сега одлучил да сподели една од најраното детство.

Госпоѓата на сликата е  неговата мајка Драгиња, а како што самиот рече, тогаш тој имал околу 6-7 години.

Останати вести од Радио Милева