Радио Милева
шопинг на туѓа сметка

Деми Мур измамена и олеснета за 169.000 долари на кредитна картичка (ФОТО)

Деми Мур измамена и олеснета за 169.000 долари на кредитна картичка (ФОТО)

Холивудската ѕвезда Деми Мур (55) стана жртва на голема измама, бидејќи нејзината кредитна картичка била украдена и тоа на неверојатен начин!

Според „TMZ“, човекот кој ја извршил измамата, прво го објавил  исчезнувањето на картичката во март и кога картичката пристигнала во банката, тој со измама успеал да ја добие.

Измамникот потоа  ја искористил картичка за шопинг на туѓа сметка, а актерката била “олеснета” за 169.000 или 144.000 евра! На крајот, измамникот сепак бил фатен и тој го признал ова криминално тело,по што е ставен зад решетки.