Радио Милева
друг човек

Дарко Лазиќ се стопи: Пејачот ослабе до непрепознатливост (ФОТО)

Дарко Лазиќ се стопи: Пејачот ослабе до непрепознатливост (ФОТО)

Пејачот Дарко Лазиќ драстично ја намали  телесната тежина по операцијата на желудникот, но најновите фотографии покажуваат дека тој сега навистина ја довел линијата до совршенство и дека никогаш претходно не тежел помалку.

Имено, Дарко Лазиќ изгуби неверојатен број килограми и сега изгледа сосема поинаку, за што сведочи и најновата фотографија што ја објави на Инстаграм.

Неодамна Дарко Лазиќ рече дека изгубил дури 60 килограми, во што му помогнале операциите на желудникот, теретаната и диетата.

„Разговарав со лекарите и тие ми рекоа дека најдобро решение е да ми се намали желудникот. Отпрвин се исплашив, стравував од компликациите што можат да се јават.Разговарав со хирургот и тој ми објасни дека станува збор за рутинска операција и дека тежината сама ќе исчезне после неколку месеци.Сега следи периодот на закрепнување на организмот и доведување во нормална состојба.
Треба да помине време и се надевам дека ќе ја добијам и оваа битка“ – вели Лазиќ.

Останати вести од Радио Милева