Радио Милева
вози или само се слика?

Дарко Лазиќ се пофали со својот нов миленик, ама… дали тој го вози или само се слика? (ФОТО)

Дарко Лазиќ се пофали со својот нов миленик, ама… дали тој го вози или само се слика? (ФОТО)

Според извештаите на медиумите минатата недела, пејачот Дарко Лазиќ е приведен за возење без возачка дозвола. Откако ја платил казната од дури 200.000 динари за да не оди во зтвор, тој се вратил во својот автомобил и го напуштил родниот Брестач, каде и живее.

Во друштво на неговатаот свршеничка, Марина Гагиќ, тој  дошол во Белград, па тие заедно се фотографирале позираајќи во паркот на Калемегдан, каде сакале да се пофалат со својот нов миленик… на 4 тркала од сто и кусур илјади евра.

Но, само фотографијата со нивниот скап автомобил, не е она што единствено го привлече вниманието. Дарко стои од страната на совозачкото седиште, така што најверојатно Марина била таа која возела. Ова би значело дека пејачот конечно одлучи да поведе сметка  за своето однесувањето во сообраќајот или само привремена претпазливост во стилот: „Држи водо дур мајсторите на си одат“?!